Съветът на директорите на Българския енергиен холдинг (БЕХ)  освободил целия

...
Съветът на директорите на Българския енергиен холдинг (БЕХ)  освободил целия
Коментари Харесай

БЕХ смени цялото ръководство на „Булгаргаз“

Съветът на шефовете на Българския енергиен холдинг (БЕХ)  освободил целия ръб на шефовете на " Булгаргаз ",  написа. Това станало късно следобяд в петък.

Въпреки късния час и края на работния ден документите са импортирани за регистрация в Търговския указател. Освободени са изпълнителният шеф на газовата компания Николай Ангелов Павлов и останалите членове на борда - Светослав Танев Делчев, Диана Стоянова Бонева, Илиян Кирилов Дуков, Николай Атанасов Дончев. В новия ръб са назначени Людмил Венциславов Йоцов, Анжела Светославова Славова, Антон Йорданов Адамов, Иван Димитров Топчийски, Стефан Пандов Войнов. 

От повече от месец се води борба в газовия отрасъл, в която се включи и министърът на енергетиката Александър Николов, съгласно който не е направено всичко допустимо да се вземат всичкит е количества азерски газ по различен на непостроената газова връзка с Гърция маршрут.

Николай Павлов се свързва с президента Румен Радев . Той беше длъжностен министър на енергетиката в кабинета на Огнян Герджиков, по времето на министър Теменужка Петкова бе върнат за началник на " Булгаргаз ", оглавява компанията от 2015 година

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР